Bouw en VastgoedWonen / Huis en Tuin

Tuinhuis op maat en Schuttingen

U bent op deze pagina gekomen omdat u geïnteresseerd bent in een van onze producten. Wij leveren alles wat op de een of de andere manier met hout te maken heeft. Kijkt u op uw gemak eens ook rond op Tuinhuis op maat.

 

Tuinhuis op maat voor iedere tuin

Wij zijn gespecialiseerd in tuinhuis op maat te leveren. Wij hebben op onze locatie een eigen grote productiehal waar wij diverse verschillende tuinhuizen op maat kunnen produceren. Ook een metalen tuinhuis kunnen wij in vele maten leveren. Neem u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Thuinhuis Ingrid met aanbouw
Thuinhuis Ingrid met aanbouw

 

Schuttingen, veranda, paviljoens en blokhutten

Voor schuttingen, veranda`s, paviljoens en blokhutten kunt u ook bij ons terecht. Eigenlijk alles wat u maakt van hout, de echte klusser loopt weg met ons maar ook mensen die iets meer moeite hebben met alles zelf maken. Voor deze mensen hebben we speciale bouwpakketten, bouw tekeningen en natuurlijk ook altijd mondeling advies. Het meest komen mensen bij ons voor hun schutting, maar ook voor alle andere dingen bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt graag een nieuwe schutting? Bij ons vind je meer dan alleen het hout, we hebben echt alles, bevestiging producten, paalhouders en natuurlijk palen en schroeven omdat een schutting ook echt vast moet staan. Wilt u meer informatie over de prijs veranda? Neemt u dan gerust contact met ons op hierover. We kunnen u een uitgebreide toelichting hierover geven.

 

Blokhut Kirsten
Blokhut Kirsten

 

Schuttingen door heel Nederland leverbaar

Wij hebben overal onze vestigingen, Schuttingen in Zwolle, Schuttingen Hengelo, Schutting Limburg, Schutting Zeeland, Schutting Brabant. Voor Overijssel kunt u terecht bij Schutting Zwolle. Woont u in Drenthe gaat u naar schuttingen Hengelo. Ook onderin Nederland treft u Schutting Zeeland. Woont u in het zuiden van het land gaat u naar Schutting Limburg. En als laatste een ander stukje zuid Nederland is schutting Brabant.

 

Schuttingen
Schuttingen

 

Hulp en advies van TwenteWood

U kunt overal voor bij ons terecht(wat te maken heeft met hout) maar natuurlijk ook voor uw hulp en advies. Wij staan u graag te woord met raad en daad. En hebben altijd een vriendelijk woord voor u! U stelt bij ons ook nooit een rare vraag, al uw vragen worden serieus beantwoord en in behandeling genomen. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon en of de email. Maar ook staan we u graag persoonlijk te woord. Wij werken uitsluitend met serieuze en goed opgeleide vriendelijke mensen voor wie iets niet snel teveel is. Natuurlijk beschikt ons personeel over de daarvoor gevraagde diploma`s. Niemand zal u raar aankijken als u een vraag stelt waar wij niet direct antwoord op weten, we gaan dan samen met u op zoek naar het voordeligste antwoord en of oplossing. Onze werknemers zijn stuk voor stuk mensen en nog geen goed geoliede machines. Bij ons staat de klant(u dus) altijd voorop! Kom op, klik op de link hierboven en laat u niets vertellen u ONDERVIND het zelf! Geef gerust deze link aan iedereen die plannen heeft met houten bouwwerken.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader