AlgemeenOverige

Trouwfotograaf Delft

Daar sta je dan met zijn tweeën in Delft en de dag komt steeds dichterbij. Hij is traditioneel op de knie gegaan, of zij heeft hem op een originele manier gevraagd. Daarbij is het heel goed mogelijk dat het om een hij en hij gaat, een zij en een zij, en hier en daar nog wat mogelijke combinaties. De voorbereidingen zijn in volle gang, er is in de Prinsenstad al een perfecte accommodatie gevonden en de volgende beslissing moet genomen worden: wie wordt er ingehuurd als huwelijks-, bruilofts- of samenlevingsovereenkomstfotograaf?
Afgezien van de beleving van de dag zelf, wil je er graag later nog eens op terugkijken aan de hand van een reeks foto’s of zelfs misschien hier en daar wat bewegende beelden. Dit foto’s moeten niet alleen een weergave zijn van de gebeurtenis, maar ook de emotie kunnen meegeven van die dag. Pas dan is een dergelijke trouwreportage geslaagd en daar heb je een professionele bruiloftsfotograaf voor nodig.
De vraag is of er die wel zijn in Delft?

 

Overvloed

Mensen trouwen met elkaar of gaan een samenlevingsverbond aan. Ongeacht de aard van de verbintenis wordt dit vaak gecombineerd met een uitgebreide viering. Per jaar worden er 350 tot 450 huwelijken in Delft gesloten, dus dat levert aardig wat werk op voor de huwelijksfotograaf.
Waar kun je dan terecht? Wel, volgens de laatste cijfers zijn er maar liefst 152 trouwfotografen op een of andere manier beschikbaar in Delft. Daarvan zijn er maar een beperkt aantal gevestigd in Delft en de directe omgeving als Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer, maar een gigantisch aantal werken door het gehele land. Toch zal menig koppel het liefst bij een keuze van fotograaf een beetje in de buurt blijven, al is het alleen om de kennis van Delft en zijn locaties voor mooie foto’s.

 

Fotograaf Delft

Een keuze maken

Met al die mogelijkheden kan het een hele opgave worden de juiste trouw fotograaf in Delft te kiezen. Op zich heb je gelukkig wel wat criteria om mee te laten tellen.

• De website
Als eerste heb je tegenwoordig de mogelijkheid om de website van de fotograaf te bezoeken. Hier wordt niet alleen de werkwijze vermeld, maar vaak ook een overzicht gegeven van reportages uit het verleden. De indruk van een goede website kan van onschatbare waarde zijn.

• De recensies
o Mond tot mond
o Internet

Omdat er elk jaar behoorlijk wat mensen trouwen in Delft, kun je eens rondvragen wat de ervaringen zijn van de ‘newlyweds’. Soms heb je zelfs vrienden die net getrouwd zijn.
De andere optie is het zoeken naar recensies en commentaren op het internet en dan het liefst bij onafhankelijke sites daarvoor, zoals bijvoorbeeld theperfectwedding.nl.

• De persoonlijke kennismaking
Het is belangrijk dat het klikt tussen koppel en fotograaf Delft, omdat deze laatste die dag natuurlijk op een heel persoonlijke wijze aanwezig is. Een goed gesprek vooraf kan daarbij helpen en niet alleen of die klik er is. Je kunt dan al doornemen wat de wensen zijn, ideeën en fotoshootlocaties kunnen aangedragen worden en bijvoorbeeld ook in welke vorm het eindresultaat gegoten dient te worden.

Als toekomstig echtpaar kan het absoluut geen kwaad meerdere opties te hebben en dus contact op te nemen met diverse trouwfotografen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader